http://emdiary.blogg.se

Inlägg postat: 2012-05-04 · 2 comments

I have changed my blog address, can I move my followers?


NY BLOGG - KOLLA IN?

Inlägg postat: 2012-05-03 · 2 comments

Nu slutar jag blogga helt. Nä skoja! Har bara gjort en ny blogg,och har redan hunnit skriva två inlägg på nya bloggen och gjort en ny tillfällig design ;) Hoppas ni kollar in den nya! och fortsätter läsa den?! Ska flytta över bloglovin följarna till den nya bloggen. klicka HÄRA FÖR ATT KOMMA TILL NYA BLOGGEN.

SÅ SKA FLYTTA ALLA FÖLJARE TILL DENNA BLOGGEN: http://emdiary.blogg.se ! hoppas vi ses där!

Josefin Andersson

Inlägg postat: 2012-05-03 · 2 comments

En porträttbild som jag fotade på Josefin i februari! Tycker om denna bilden på något sätt! :) Har inte så mycket mera att skriva, ska jobba från 17-22 imorgon,det ska bli kuul! Längtar tills jag får lönen för dem kvällarna jag jobbat! Ska spara till ett nytt objektiv!

information..

Inlägg postat: 2012-05-02 · 3 comments

Som säkert många av er läsare visste så hade jag en häst på foder,men idag tog den tiden slut.Då jag inte hinner med 3jourer i veckan osv,tanken var att jag och hon som hjälpe mig med henne skulle ha henne på foder tsm istället och flytta henne till bensbyn,ett lösdrift där man inte ens behövde ha någon jour då dem har fri tillgång osv till hö/ligghall/vatten osv,men ägaren ville inte att vi skulle flytta hon så nu ska hon troligtvis säljas,tyvärr fick det sluta så här men vad ska jag göra..

Mindre fin bokeh bild

Inlägg postat: 2012-05-01 · 1 comments


Bloggen får vara såhär tills vidare,tills jag kommit på hur den ska se ut! Tycker ändå om när det är stilrent osv,men vill ha lite färggladare sen! Menmen,kollade just på big brother.Stör mig på Jennifer.. Nu ska jag kolla på sista (snyft) avsnittet på ponnyakuten!
'
Vi hörs imorgon efter skolan.Uh juste har matte nationella imorgon på morgonen..

Vi hörs mer senare

Inlägg postat: 2012-05-01 · 1 comments

Hinner inte blogga nu,ska till stallet och ge kvällsjour.. Är så grymt trött och less på en viss person så jag håller på koka över.nästan.Designen ser ut som ewgjog men ids inte göra nått åt designen just nu,kanske ikväll om jag får lust och kommer på hur jag vill ha den..! Menmen vi hörs väl ikväll eller så imorgon :)

ville bara säga det,så ni vet om varför uppdateringen är så dålig osv.